Well, what can do for getting you up and go?

Me GUAGissa haluamme auttaa sinua elämäsi haasteissa. Me uskomme että oikein tuettuna ihminen saadaan ylös ja liikkeelle. Me uskomme, että jokainen tukea tarvitseva on on tuettavissa ylös ja liikkeelle.

GUAG Oy on yksityinen terveydenhuollon palvelun tuottaja. Toimintamme pohjautuu asiakkaan tarpeisiin. Meiltä saat apua ja tukea juuri siihen mihin tarvitset ja milloin tarvitset. Avun saamiseksi et tarvitse diagnoosia tai lähetettä. Tukea varten ei tarvitse jonottaa.

Toiminta-ajatuksemme on tarjota matalalla kynnyksellä varhaista keskusteluapua ja tukea, sekä terapiaa ja kuntoutusta erilaisiin mielenterveyttä kuormittaviin elämäntilanteisiin ja psyykkisiin ongelmiin.

Lisätietoja meistä, palveluistamme ja yhteystietomme löydät valikosta omilta sivuiltaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s