Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti (Valvira, Kela). Tarjoan psykoterapiaa, lyhytterapiaa ja sairaanhoitajan keskusteluapua.

Toimin ratkaisukeskeisellä työotteella, joka tarkoittaa minulle tavoitteellista, toiminnallista ja mahdollisuuksia näkevää työskentelyä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Haluan tehdä työni tarjoten parasta mahdollista apua ja tukea asiakkaan tarpeiden mukaisesti, hänen kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Erityisenä osaamisen kohteenani itsetunnon, syömisen, nukkumisen ja elämänhallinnan haasteet, sekä masennus, ahdistus, pelot, sekä lievät ja keskivaikeat traumat. Minulle tapaamisen ideana on auttaa asiakasta samaan näkökulmia ja selkeyttä ajatuksiina ja sen kautta muutoksen mahdollistaminen arjessa.

Koulutukseni

Olen sairaanhoitaja ja terapia koulutusten lisäksi opiskellut ongelmapelaamisen erityisohjaajaksi ja voimauttavaa valokuvausta, lisäksi olen juuri aloittanut seksuaalineuvojan opinnot. Olen aikaisemmin työskennelyt niin nuorten kuin aikuisten kanssa.

Terapia

Psykoterapian tiheys ja jakson pituus voi olla vaihteleva. Jos sinulla on elämäntilanneongelma, yksittäinen pelko tai muuten yksittäinen selkeä haaste, jota haluat käsitellä, lyhytterapeuttinen (5-10krt) jakso voisi olla sinulle sopiva. Lyhytterapeuttiselle jaksolle, et tarvitse diagnoosia tai lähetettä.

Jos sinulla on pidempään jatkunut ongelma, ahdistus- ja masennusoireita ja jos työ-ja toimintakyky on heikentynyt, tavallisinta on, että käynnistetään Kelan tukema kuntoutuspsykoterapia, jota on yleensä kerran viikossa 1–3 vuotta. Terapian mietintää varten voit varata tutustumiskäynnin. Ohjeet hakeutumisesta Kelan kuntoutuspsykoterapiaan.

Sairaanhoitajan keskustelukäynti

Sairaanhoitajan keskustelukäynnillä voin auttaa ja tukea asiakasta löytämään helpotusta ja uusia näkökulmia arjen kuormittavissa tilanteissa/ haaasteissa. Sairaanhoitajan keskustelukäynti on tilaisuus purkaa asioita ja sitä kautta helpottaa kuormaa ja nähdä asioita uudella tavalla.