Business Coaching eli työelämän valmennus on itsensä kehittämisen ja ihmisenä kasvamisen prosessi. Business Coaching nimensä mukaisesti tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen työelämässä tarvittavien taitojen harjoittelun kautta. Prosessissa keskitytään yksilön olemassa oleviin voimavaroihin ja vahvuuksiin. Vuorovaikutussuhde pohjautuu aina yksilön omiin tavoitteisiin. Keskustelun paino on innostamisessa ja voimauttamisessa.

“Ajattelun ajattelua”

Coaching on ajatusten, tunteiden, toimintatapojen ja käyttäytäytymismallien ihmettelyä ja hämmästelyä, analysointia ja ällistymistä, kyseenalaistamista ja purkamista sekä kehittämistä, parantamista ja selkeyttämistä.

Coaching on tavoitteellinen muutosprosessi, jonka vaikuttavuutta voidaan arvioida suoraan työn tehokkuudessa ja tuloksellisuudessa. Työntekijälle coaching-prosessi antaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan. Työnantajalle coaching-prosessi toimii niin työhyvinvoinnin, kuin motivoinnin ja sitouttamisen välineenä.

Coaching-prosessi

Coaching-tapaamisen kesto on 75 min ja hinta 200 euroa (sis. ALV 24%). Prosessin kesto ja aikataulu sovitaan yhdessä. Hintaan sisältyy mahdollisia välitehtäviä ja tarvittaessa yhteydenpitoa tapaamisten välillä.

Kertacoachaus

Kertacoaching-tapaamisen kesto on 90 min ja hinta 250 euroa (sis. ALV 24%).

Varaa aika täältä.