Coaching eli valmennus on itsensä kehittämisen ja ihmisenä kasvamisen prosessi. Coaching tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa ajatteluaan sekä saavuttaa uusia merkityksiä, uutta ymmärrystä ja uudenlaista käytöstä. Prosessissa keskitytään yksilön olemassa oleviin voimavaroihin ja vahvuuksiin. Vuorovaikutussuhde pohjautuu aina yksilön omiin tavoitteisiin. Keskustelun paino on innostamisessa ja voimauttamisessa.

“Ajattelun ajattelua”

Coaching on ajatusten, tunteiden, toimintatapojen ja käyttäytäytymismallien ihmettelyä ja hämmästelyä, analysointia ja ällistymistä, kyseenalaistamista ja purkamista sekä kehittämistä, parantamista ja selkeyttämistä.

Coaching on tavoitteellinen muutosprosessi, joka vaikuttaa motivaatioon, merkityksellisyyteen, sitoutumiseen ja onnistumiseen.

Coaching parantaa minäpystyvyyttä: kykyä luottaa itseensä ja omiin voimavaroihin sekä vahvistaa ja voimauttaa ratkaisuihin, joiden avulla toivottuun muutokseen pääsee.

Coaching etänä vuonna 2021!

Tänä poikkeuksellisena vuonna tarjonnassa etävalmennusta itsensä kehittämiseen myönteisen ja voimavaroja korostavan vuorovaikutussuhteen avulla. Coaching etänä tarjoaa mahdollisuuden reflektoida, pitää katsetta mahdollisessa ja toivotussa tulevaisuudessa ja vahvistaa henkilökohtaista kasvua sekä johtaa itseään kohti parempaa tulevaisuutta.

Etäcoaching-tapaaminen 45 min nyt keskustelukäynnin hinnalla 45 euroa (sis. ALV 24%). Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä valitsemalla EtäCoaching!

Varaa aika täältä.