Business Coaching eli työelämän valmennus on itsensä kehittämisen ja ihmisenä kasvamisen prosessi. Business Coaching nimensä mukaisesti tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen työelämässä tarvittavien taitojen harjoittelun kautta. Prosessissa keskitytään yksilön olemassa oleviin voimavaroihin ja vahvuuksiin. Vuorovaikutussuhde pohjautuu aina yksilön omiin tavoitteisiin. Keskustelun paino on innostamisessa ja voimauttamisessa.

“Ajattelun ajattelua”

Coaching on ajatusten, tunteiden, toimintatapojen ja käyttäytäytymismallien ihmettelyä ja hämmästelyä, analysointia ja ällistymistä, kyseenalaistamista ja purkamista sekä kehittämistä, parantamista ja selkeyttämistä.

Coaching on tavoitteellinen muutosprosessi, joka vaikuttaa työn merkityksellisyyteen, työhön sitoutumiseen ja työssä kehittymiseen. Työntekijälle coaching-prosessi antaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan kun taas työnantajalle coaching-prosessi toimii niin työhyvinvoinnin, kuin motivoinnin ja sitouttamisen välineenä.

Coaching etänä vuonna 2021!

Tänä poikkeuksellisena vuonna tarjonnassa etävalmennusta itsensä kehittämiseen myönteisen ja voimavaroja korostavan vuorovaikutussuhteen avulla. Coaching etänä tarjoaa mahdollisuuden reflektoida, pitää katsetta mahdollisessa ja toivotussa tulevaisuudessa ja vahvistaa henkilökohtaista kasvua sekä johtaa itseään kohti parempaa tulevaisuutta.

Etäcoaching-tapaaminen 45 min nyt keskustelukäynnin hinnalla 45 euroa (sis. ALV 24%). Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä valitsemalla EtäCoaching!

Varaa aika täältä.